Logo Calmos Marie-Jose Heuvelman recruitment

DE LEUKSTE VACATURES EN OPDRACHTEN VOOR KANDIDATEN

Kennismaken

Wij hebben veel ervaring met bemiddelen van kandidaten voor vacatures op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Door onze kennis van de arbeidsmarkt zijn wij in staat om kandidaten goed te begeleiden in de volgende carrière stap. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek (telefonisch, online of live) waarin je jouw werkervaring, wensen en mogelijkheden uitgebreid bespreken. 

Vacature

We bespreken de huidige vacatures en/of opdrachten. Mocht er op dat moment geen passende vacatures/opdrachten beschikbaar zijn, dan nemen we je gegevens op in ons kandidatenbestand. Mocht er zich een passende mogelijkheid aandienen, dan zullen wij contact met je opnemen. Wij zullen nooit zonder vooraf gegeven toestemming van jouw cv naar een opdrachtgever sturen.

Sollicitatie

Tijdens een procedure begeleiden we je intensief bij het sollicitatieproces. We geven advies over de functie, de bedrijfscultuur bij de werkgever, de sollicitatiegesprekken, doorgroeimogelijkheden en (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Klik op werkgevers en scroll naar beneden voor voorbeelden van tax, legal en finance functies waarvoor wij bemiddelen.

Wij hebben veel ervaring met het bemiddelen van kandidaten voor vacatures op financieel, fiscaal en HR gebied. Door onze kennis van de arbeidsmarkt zijn wij in staat kandidaten goed te begeleiden in de volgende carrière stap. We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek (telefonisch, online of live) waarin we jouw werkervaring, wensen en mogelijkheden uitgebreid bespreken. 

Samen bespreken we de huidige vacatures en/of opdrachten. Mocht er op dat moment geen passende vacature of opdracht beschikbaar zijn, dan nemen we jouw gegevens op in ons kandidaten bestand. Mocht zich een passende mogelijkheid aandienen, nemen we contact met je op. Wij zullen nooit zonder jouw toestemming je cv naar een opdrachtgever sturen.

Tijdens een procedure begeleiden we je intensief bij het sollicitatieproces. We geven advies over de functie, de bedrijfscultuur bij de werkgever, de sollicitatiegesprekken, doorgroeimogelijkheden en (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Klik op werkgevers en scroll naar beneden voor voorbeelden van tax, legal en finance functies waarvoor wij bemiddelen.

Contact

Voor een vrijblijvend, persoonlijk en vertrouwelijk gesprek, kun je contact opnemen met Marie-José Heuvelman op 0642516792. Je kunt ook het inschrijfformulier invullen, bij de pagina contact.

Vacatures

Wil je op de hoogte blijven van vacatures en opdrachten, meld je dan aan bij onze Linkedin groepen voor finance professionals, voor HR professionals en voor fiscalisten

Kandidaten op zoek naar een vaste baan

Calmos Recruitment bemiddelt fiscalisten, finance en HR professionals. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in een van deze branches, meld je dan nu aan. In een persoonlijk gesprek bespreken we samen de wensen en mogelijkheden en gaan we op zoek naar de juiste vacature voor jou. Wij krijgen regelmatig nieuwe vacatures binnen voor fiscalisten, HR en finance professionals die wij ook delen op onze Linkedin pagina’s: Vacatures voor finance professionals | vaste functies en tijdelijke opdrachten, Vacatures voor fiscalisten | vaste functies en tijdelijke opdrachten en Vacatures voor (interim) HR adviseurs | HR Business partners | HR opdrachten en banen

Word lid van deze groep(en) en blijf op de hoogte van de leukste vacatures en opdrachten in jouw branche. Wij hebben opdrachten in het bedrijfsleven, de overheid, de accountancy en de advocatuur. 

Interim kandidaten

Calmos Recruitment bemiddelt ook interim fiscalisten, finance en HR professionals. Ben jij een interim fiscalist, financial of HRM’er die beschikbaar is voor tijdelijke opdrachten in de finance, HR of tax branche, meld je dan nu aan. In een persoonlijk gesprek bespreken we samen de wensen en mogelijkheden en gaan we op zoek naar de juiste opdrachten voor jou. Wij krijgen dagelijks aanvragen binnen voor interim professionals die wij ook delen op onze Linkedin pagina’s: Vacatures voor Fiscalisten en Vacatures voor HR professionals. Dus word lid van deze groep(en) en blijf op de hoogte van onze opdrachten.

JOUW NIEUWE BAAN BINNEN HANDBEREIK

Kandidaten Calmos recruitment vacature