Logo Calmos Marie-Jose Heuvelman recruitment

INTERIM OPLOSSINGEN

Calmos Recruitment helpt je ook bij het vinden van een tijdelijke, interim oplossing.

Heb je te maken met een werknemer die met zwangerschapsverlof gaat, zit je met (tijdelijke) onderbezetting of heb je extra inzet nodig voor bepaalde projecten, neem contact op met Calmos recruitment. Je kunt ook bellen op 0642516792

We kunnen interim fiscalisten, HR en finance specialisten leveren die over relevante werkervaring beschikken en die dus direct inzetbaar zijn. Het kan zowel een generalistische opdracht zijn of een meer specialistische. Voor iedere opdracht is een interim professional te vinden.

Binnen enkele dagen kunnen wij cv's presenteren van interim professionals.

Calmos Recruitment beschikt over een groot netwerk van interim professionals. Wanneer nodig kunnen we snel schakelen en de beste kandidaat voor je selecteren.

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de opdracht en de werkervaring van de interimmer.

Calmos recruitment
interim-finance-recruitment

WERKWIJZE

CONTACT

Zoek je een fiscalist, jurist of finance professional op tijdelijke basis, neem dan contact met ons op. Krijg je ons niet direct te pakken, dan bellen we zo snel terug. Bij contact via mail krijg je ook zo snel mogelijk, vaak dezelfde dag, antwoord. 

INVENTARISEREN

Vervolgens bespreken we samen de vacature of opdracht. Belangrijk is dat we een volledig beeld van de functie, de werkomgeving en ontwikkelingen binnen de organisatie krijgen.

PROFIEL

In overleg stellen we een vacaturetekst op of passen we deze aan. De vacature plaatsen we kosteloos op onze website en in onze LinkedIn groepen:

Tax:https://www.linkedin.com/groups/12584464/. Finance:https://www.linkedin.com/groups/12588436/.

HR:https://www.linkedin.com/groups/13831086/

SEARCH

Calmos benadert kandidaten doorlopend (pro)actief, ook zonder dat er een concrete opdracht is. Hierdoor kunnen we snel de juiste kandidaat vinden. Daarnaast zoeken wij in ons kandidatenbestand en op LinkedIn naar de beste kandidaat voor de openstaande positie.

SHORTLIST

Binnen aantal dagen presenteren wij een aantal cv’s van goede kandidaten. Deze mensen zijn uitvoerig door ons gesproken en gescreend en goed geïnformeerd over de opdracht, het team en de organisatie. 

NO CURE NO PAY

Als er een gesprek heeft plaatsgevonden met een geschikte kandidaat voor de opdracht en je voornemens bent de kandidaat in te huren, zullen we in overleg een uurtarief overeenkomen.

Contact

Telefoonnummer:
06-42516792