Logo Calmos Marie-Jose Heuvelman recruitment

ABOUT THE COMPANY

Calmos recruitment is opgericht door Marie-José Heuvelman en is gespecialiseerd in zowel werving en selectie voor vaste functies als interim opdrachten in de financiële, HR en fiscale branche. Met ons grote netwerk van kandidaten en uitstekende kennis van de arbeidsmarkt zijn wij de juiste partner voor zowel werkgevers als kandidaten. 

writing, write, person-828911.jpg
Over calmos Marie-José Heuvelman

Marie-José Heuvelman

Heeft Fiscaal en Nederlands recht gestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen. Na een periode van drie jaar op Sint Maarten te hebben gewerkt als belastingadviseur bij PwC, heeft ze, terug in Nederland, een carriereswitch gemaakt naar het recruitment vak. Ze ging aan de slag bij Michael Page in Amsterdam als werving- en selectie consultant op het gebied van fiscale functies. Na een aantal jaren trok het fiscale vak toch weer en is ze in dienst gegaan bij Lentink Accountants & Belastingadviseurs in Almere. Naast het fiscale werk hield ze zich de afgelopen jaren bezig met de werving en selectie van kandidaten binnen de accountancy branche. Ook heeft ze een groot netwerk opgebouwd door actief te zijn binnen een aantal business clubs.

Door haar werkervaring zowel in de accountancy als in het recruitment vak kent ze de arbeidsmarkt goed. Ze is daarom in staat om werkgevers en kandidaten goed te adviseren over de arbeidsmarkt en daarbij de juiste match te maken. Kwaliteit, betrouwbaarheid, aandacht, betrokkenheid en heldere communicatie staan bij haar hoog in het vaandel.

Voor meer informatie over haar dienstverlening kun je mailen naar info@calmos.nl of bellen naar 0642516792.

Calmos recruitment: help is on the way!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of opdracht op het gebied van finance, HR of tax? Neem contact op om een afspraak te maken voor een kop koffie, dan bespreken we samen de wensen en mogelijkheden.