Logo Calmos Marie-Jose Heuvelman recruitment

JOUW VACATURE PLAATSEN OP DEZE SITE?

WERKWIJZE

Zoekt jouw organisatie een fiscalist, HR of finance professional? Heb je behoefte aan goede response op je vacature? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit is de plaats om je vacature te plaatsen. Calmos werkt voor alle sectoren inclusief de overheid binnen heel Nederland. Wij plaatsen regelmatig nieuwe vacatures, op onze website, op onze LinkedIn pagina’s en in onze LinkedIn groepen.

Calmos heeft een groot bereik onder kandidaten in de financiële, fiscale en HR branche, waardoor het aantal reacties op jouw vacature hoog zal zijn. Onze professionals nemen regelmatig een kijkje op onze website en zijn lid van onze LinkedIn groepen. We bemiddelen zowel starters als professionals met werkervaring. Dit doen we zowel voor vaste functies als voor tijdelijke opdrachten. 

Neem direct contact op voor de mogelijkheden van het plaatsen van een vacature op de website van Calmos via info@calmos.nl of 06 42516792. Onze prijzen voor het plaatsen van een vacature starten vanaf € 150,- (exclusief btw). Een vacature plaatsen via Calmos heeft als voordeel boven andere vacaturesites dat wij direct voor je op zoek kunnen gaan naar de beste kandidaat.

VACATURE PLAATSEN BIJ CALMOS

recruitment bureau