Logo Calmos Marie-Jose Heuvelman recruitment

OPLOSSINGEN

VOOR WERKGEVERS

KEEP CALM. HELP IS ON THE WAY.

FINANCE EN TAX OPLOSSINGEN

Calmos Recruitment is gespecialiseerd in het bemiddelen van finance en tax professionals voor werkgevers. Dat doen wij voor vacatures en opdrachten in het bedrijfsleven, bij de overheid en in de accountancybranche. Door jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van de arbeidsmarkt en van de wensen van opdrachtgevers en werkgevers. 

Calmos streeft ernaar om de juiste kandidaat voor de juiste opdracht(gever) te vinden. Professionaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, snelheid en goede communicatieve vaardigheden maken het uiterst prettig om met Calmos samen te werken.

Calmos recruitment probeert altijd dé perfecte match te vinden. Door haar omvangrijke netwerk heeft Calmos een groot bereik onder kandidaten. Calmos streeft naar lange termijn en een duurzame relatie met haar opdrachtgevers.

Calmos werkt op basis van “no cure no pay”!

Benieuwd wat wij voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op via 0642516792 of stuur een mail naar info@calmos.nl.

voorbeelden van finance en tax posities voor werkgevers

Tax Directors/ Tax managers

In het bedrijfsleven worden regelmatig tax directors en tax managers gezocht. Zowel interim als vast.

Specialisten AO/IC

Zowel bij de centrale overheid als bij de lokale overheden (gemeenten, provincies en waterschappen worden regelmatig specialisten AO/IC gevraagd.

BTW Adviseurs

Ben je een specialist op het vakgebied van omzetbelasting, dan zijn er verschillende functies in het bedrijfsleven als bij de accountants- en advieskantoren.

HR managers/ professionals

Ben je HR professional en op zoek naar een nieuwe functie in het bedrijfsleven of bij de Overheid? We zoeken regelmatig voor onze opdrachtgevers HR professionals gebied van strategisch niveau, recruitment, verzuimmanagement etc. Zowel vast als interim.

Finance managers/ controllers

In het bedrijfsleven worden regelmatig finance managers en directors en controllers gevraagd. Zowel interim als vast.

Assistent accountants

Voor diverse accountants- en/of advieskantoren hebben we regelmatig posities beschikbaar voor (assistent) accountants. Zowel in het MKB als voor grotere (internationale) kantoren.

Financieel Adviseurs

Zowel bij de centrale als bij de lokale overheden (gemeenten, provincies en waterschappen worden regelmatig financieel gevraagd.

Controleleiders

Voor diverse accountantskantoren hebben we regelmatig posities beschikbaar voor accountants in de auditpraktijk. Zowel in het MKB als voor grotere (internationale) kantoren. Het gaat zowel om vaste functies als interim opdrachten.

WERKWIJZE

CONTACT

Als je een vacature hebt voor een fiscalist, een HR of een finance professional, neem dan contact op. Krijg je ons niet direct te pakken, dan bellen we dezelfde dag terug. Bij contact via mail krijg je dezelfde dag antwoord. 

INVENTARISEREN

Vervolgens inventariseren we samen de aanvraag. Het is belangrijk dat we een volledig beeld van de functie, de werkomgeving en ontwikkelingen binnen de organisatie krijgen. Naast de kennis en ervaring die de professional in huis moet hebben, kijken we ook of de kandidaat qua competenties en persoon binnen de beoogde rol, het team en de organisatie past. 

PROFIEL

In nauw overleg kunnen we samen een vacaturetekst opstellen of aanpassen. De vacature plaatsen we kosteloos op onze website en in de LinkedIn groep “Vacatures voor Finance, Tax en HR professionals”.

SEARCH

 

Wij benaderen kandidaten doorlopend (pro)actief, ook zonder dat er een concrete vacature is. Hierdoor kunnen we snel de juiste kandidaat leveren. Daarnaast searchen we in ons kandidatenbestand en op LinkedIn naar de beste kandidaat voor de openstaande positie.

SHORTLIST

 

Binnen 2 weken kunnen we vaak al een shortlist van goede kandidaten aanleveren. Deze mensen zijn uitvoerig door ons gesproken en gescreend en goed geïnformeerd over de functie, het team en de organisatie. 

NO CURE NO PAY

 

Wij werken op “no cure no pay”-basis, waardoor de fee pas in rekening wordt gebracht als de kandidaat start. Deze fee bedraagt 22% van het jaarsalaris inclusief emolumenten. Je hoeft de opdracht niet exclusief bij ons uit te zetten.