Logo Calmos Marie-Jose Heuvelman recruitment

WERVING en SELECTIE

Calmos Recruitment helpt je bij de werving en selectie van de juiste kandidaten

Ben je op zoek naar een fiscalist, HR of finance professional, neem contact op met Calmos recruitment via de mail: info@calmos.nl of 0642516792.

Wij bemiddelen bij het vinden van kandidaten in het bedrijfsleven, de accountancy en de overheid. Dat doen wij voor zowel starters als kandidaten met jarenlange werkervaring. Voor iedere functie binnen de HR, het financiële en het fiscale vakgebied. Werving en selectie is onze specialiteit.

Op korte termijn presenteren wij een shortlist van geschikte professionals.

Calmos Recruitment beschikt over een groot netwerk van professionals. Wanneer nodig kunnen we snel schakelen en de beste kandidaat voor je selecteren.

De kosten zijn 20% van het jaarsalaris van de kandidaat, inclusief emolumenten. Wij werken op basis van ‘no cure no pay’. Wij helpen je graag bij de werving en selectie in jouw organisatie.

calmos-werving-en-en-selectie-Marie-José-Heuvelman

WERKWIJZE

CONTACT

Zoek je een fiscalist, een HR of een finance professional, neem dan contact op. Mocht je ons niet direct te pakken krijgen, dan bellen we snel terug. Bij contact via info@calmos.nl krijg je meestal dezelfde dag nog antwoord. 

INVENTARISEREN

Vervolgens bespreken we samen de vacature. Belangrijk is dat we een volledig beeld van de functie, de cultuur en ontwikkelingen binnen de organisatie krijgen. Naast de kennis en ervaring die de kandidaat moet hebben, kijken we ook of hij of zij goed past binnen de organisatie.

PROFIEL

In overleg stellen we een vacaturetekst op of passen we deze aan. De vacature plaatsen we kosteloos op onze website en in onze LinkedIn groepen “Vacatures voor Finance, Tax en HR professionals”.

SEARCH

Wij benaderen kandidaten doorlopend (pro)actief, ook zonder dat er een concrete vacature is. Hierdoor kunnen we snel de juiste kandidaat benaderen. Daarnaast zoeken we in ons kandidatenbestand en op LinkedIn naar de beste kandidaat voor de openstaande positie.

SHORTLIST

Binnen een aantal weken kunnen we vaak al een shortlist van geschikte kandidaten aanleveren. Deze mensen zijn uitvoerig door ons gesproken en gescreend en goed geïnformeerd over de vacature, het team en de organisatie. 

NO CURE NO PAY

Wij werken op basis van ‘no cure no pay’ waardoor er pas een fee in rekening wordt gebracht als de kandidaat gestart is. Deze ‘fee’ bedraagt 22% over het jaarsalaris van de kandidaat inclusief emolumenten. De opdracht hoeft niet exclusief bij ons uitgezet te worden.